Volg ons

Dit weblog gaat over ons wonen en werken in Zuid-Afrika.

Mieke en ik vertrokken in april 2008 naar dat land. We werden gevraagd om te helpen bij het zendingswerk in de townships Soshanguve en Mamelodi. Voor ons was het de tweede keer – ook in de jaren ’80 hebben we daar gewoond en gewerkt.

In juni 2007, een paar dagen na ons afscheid van de Martuskerk in Amersfoort-Zuid ben ik begonnen te bloggen. Over ons leven en werk in Zuid-Afrika – dacht ik – niet wetend dat m’n weblog in het eerste jaar vooral over m’n gezondheid zou gaan …

In april 2013 besloten we terug te gaan naar Nederland. Daarmee komt ook een einde aan ‘Volg de Boeren in Zuid-Afrika’. Natuurlijk blijf ik bloggen. Wie ons wil blijven volgen, kan dat doen op http://boereninbergen.wordpress.com/.

Je kunt ons bereiken per e-mail: moruti.tjeerd@gmail.com of miekedeboer2@hotmail.com.

Advertenties

2 gedachtes over “Volg ons

  1. Ziet er wel mooi uit hier, mooi met de nieuwe opmaak ook! Als weblog.nl blijft zoals het nu is, lijkt hij niet erg praktisch geworden: dat je bij elk bericht moet doorklikken in plaats van de berichten achter elkaar in z’n geheel te kunnen lezen… Maar daar staan natuurlijk wel al uw vorige blogs. Ben benieuwd of het daarmee binnenkort nog goed komt!

  2. .Leuk om jullie blog te bekijken. We wensen jullie een mooie tijd toe. Terug bij af. Wat fijn dat jullie er de gezondheid en energie voor hebben. Gods
    Zegen toegewenst. Fred en Gesien van hulst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s