Altijd dat gezeur om geld

Mijn buurman en naamgenoot Tjeerd de Wit vestigde m’n aandacht op een nieuwe website. Ik heb er een tijdje rondgeneusd en de site daarna bij de favorieten en op m’n blogroll gezet.

dvn

Binnen de GKv zijn zending, hulpverlening & training aan elkaar gekoppeld. Eén landelijke commissie. DVN als de organisatie die het werk uitvoert. Advies & opleiding is één van de uitlopers daarvan.

Je kent misschien nog de IRTT. Aan hun initiatief danken we de Candlestand Statement [2004] en de Polarlight Declaration [2008]. Deze zijn ook op de nieuwe site te vinden. En nog veel meer!

Ga maar eens kijken op de site voor Advise – dat schrijf je toch met een C – Advice? – & Training. Als je belangstelling hebt voor ZHT, blijf je doorklikken en lezen.

A&T

Een goed voorbeeld is het artikel van Bram Beute op de voorpagina. Hij bespreekt een boek van David Maranz: African Friends and Money Matters [2001] en maakt daarbij zinnige opmerkingen over – ondertitel – “hoe en waarom veel Afrikanen heel anders omgaan met bezit, geld en vriendschappen dan veel Westerlingen gewend zijn”.

african-friends-and-money-matters

Interessant onderwerp!

Klik ook eens hier voor 70 Observations on the Principles of African Personal Finance.

Advertenties

Een gedachte over “Altijd dat gezeur om geld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s