Facts & figures

Gisteren stuurde ik een e-mail met facts and figures.

Adres: de commissie die advies moet uitbrengen over de toekomst van CC. Afgelopen donderdag was de eerste vergadering. Brainstormen. Vragen en antwoorden. Een beeld vormen van de situatie in deze gemeente. – In dat verband kwam het verzoek om meer harde gegevens.

Members CC
Inhoud: een aantal Excel-bestanden. Over de kerkleden: hoe oud zijn ze, sinds wanneer zijn ze lid? Hun geografische spreiding: blok CC, blok F, blok G, blok H en nog verder van de kerk af. Hun score – op een schaal van 1 tot 10 – in attendance (kerkgang), tithing (kerkelijke bijdrage) en activity (deelname aan het kerkelijk leven). Verder de financixc3xabn over 2009, 2010 en 2011.

De commissie wil op zondag 2 oktober in gesprek met de gemeente. We maken een lijstje met vragen om onszelf en hen daarop voor te bereiden.

P7240111
Intussen blijf ik bidden en werken. En ik probeer om niet moedeloos te worden van de figures van afgelopen zondag: 22 volwassenen en 9 kinderen in de kerk. Van die 22 waren minstens 5 geen kerklid. Dus van de 52 geregistreerde leden waren er … That's a fact.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s