Doe je ding in Dhading

Het heeft even geduurd. Maar vandaag vliegen Rutger & Liesbeth naar Nepal.

002 
In september 2008 zijn ze getrouwd. Daarbij vroegen ze geen geld voor zichzelf maar voor een goed doel. "We willen graag mee gaan werken aan een vrijwilligersproject in Nepal. Uw bijdrage aan dit project wordt zeer op prijs gesteld."

Crossborders_logo 
Op zoek naar een goede besteding van al dat geld, kwamen ze terecht bij Cross Borders. En zo hopen ze in de komende negen weken een aantal grenzen over te steken. Onbetaald verlof. Een ver en vreemd land. Engelse les geven aan Nepalese kinderen. Ze hadden liever iets gedaan dat meer direct met hun eigen vakgebied te maken heeft – Rutger is jurist, Liesbeth maatschappelijk werkster – maar dat bleek niet mogelijk.

Huwelijksreis 018 

Liesbeth en Rutger gaan wonen en werken in Dhading. Zegt me niks. Foto's laten een bergachtig gebied zien. En in een e-mail staat: "We kijken tegen een berg aan van 8000 meter hoog!" Ik mag dus aannemen dat er buiten schooltijd flink gewandeld gaat worden.

Dhading_district 
Op 14 mei hopen Rut & Lies weer in Nederland terug te zijn. Niet lang daarna zijn wij er ook, Deo Volente. Om uit de eerste hand het Nepal-verhaal te horen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s