Evangelism in CC

Terwijl we vanuit Nederland berichten krijgen met woorden als zonovergoten, is het hier wintervakantie. Winter: deze week minimum 0, maximum 15 graden. Vakantie: de scholen zijn voor een maandje dicht. Tijd dus voor andere dingen.

P1020244

In CC gebruiken we deze weken voor evangelisatie rondom de kerk. Gisteren was de start. Een workshop met zo’n 20 jonge kerkleden. Niet alleen van onze eigen gemeente. Ook uit GG, WW en XX waren ze gekomen.

De planning is om volgende week en de week erna drie middagen huis aan huis te gaan aankloppen en de mensen naar onze kerk uit te nodigen. Of liever nog met ze in gesprek te komen over geloof en kerk. Op vrijdag 17 juli is er dan een jeugddienst. De zondag erna een dienst waarin we hopelijk extra gasten mogen begroeten.

P1020250

Ik was blij met zoveel jongeren. Het was gewoon gezellig. En we hadden ook goede gesprekken over en rond dit project. Hopelijk vanmiddag weer.

We zijn begonnen met een bijbelstudie vanuit Handelingen 2 vers 37-47. Focussen op de kern van het evangelie. Nadenken over geloof en kerk. Tegelijk heel ontspannen: we zijn niet meer dan instrumenten in de hand van de Heilige Geest.

P1020229_3

Mooi! Ik zie uit naar het vervolg.

Advertenties

Een gedachte over “Evangelism in CC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s