2 x 2 = vieren!

Oplettende lezertjes vragen zich af “… waar de andere twee gebleven zijn. Er zouden toch vier mensen belijdenis van hun geloof afleggen?”

Klopt. Phindile Phylis Sihlangu (55) werd op de vrijdag voor het avondmaal opgehaald door familie. “Je moet direct meekomen, je zuster is ziek.” Pas zondagmiddag om een uur of vier was ze terug. Ze voelde zich wel ongemakkelijk. Maar ja, de auto stond voor, dus wat doe je dan?

Img_0890

Emily Hlongwane (33) – die van het verbond – voelde zich op zondagmorgen niet lekker. Misschien heeft de situatie thuis daar mee te maken. Twee van de kinderen van haar – tweede – man zitten in de gevangenis. Hij vindt dat zij te weinig om hen geeft. Dat geeft spanningen. – Hoe dan ook, ze moest zich ziek melden.

Vandaar dat alleen de zusters Pudi en Skosana belijdenis deden. Voor de andere helft zullen we een datum ergens in september prikken. Nog een feestje!

Advertenties

Een gedachte over “2 x 2 = vieren!

 1. Hallo ds. De Boer,
  Bij deze willen we alleen laten weten dat we jullie via de site vrolijk volgen daar in de verre land. We vinden het fijn om te lezen wat en hoe daar allemaal gaat. We bidden voor jullie en we wensen jullie Gods zegen en kracht toe!

  Vanuit Meppel!

  vr.gr.
  Noémi
  (schoondochter van Jo & Jennie Dikken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s