Sterfgevallen

Het nadeel van een goed gelezen weblog. Als je niet blijft schrijven, krijg je reacties van verontruste Boerenvolgers. Is er iets? Ik heb al een week niets op je blog gezien!

Dit wordt een drukke week.

In Nellmapius is zuster Caroline Seboga (1960) overleden. Dat betekent de hele week elke avond van zeven tot acht een biduur in het huis waar ze gewoond heeft. Zaterdagmorgen is er van acht tot negen een dienst in Mamelodi, in het huis van haar oom. Van daar uit wordt ze ook begraven. En vrijdag is daar van negen uur ’s avonds tot middernacht een samenkomst.

In Soshanguve Centrum overleed zuster Christina Sibanyoni (1945). Daar leeft de gemeente op een zelfde manier mee. Zelf ben ik alleen woensdag met George Mnisi in die gemeente bezig.

Img_0895

Het andere werk gaat gewoon door. Teamvergadering in Mamelodi. Huisbezoeken in Nellmapius, onder andere bij vier moeders die belijdenis willen doen. Catechisatie. Financixc3xable commissie. Zondag twee diensten: in Nellmapius en in Maranata. En tussen de bedrijven door een trouwpreek over Psalm 23 voor Wenda en Hans.

Wees dus niet ongerust als ik deze week niet aan bloggen toekom. Er is niets. Ik ben gewoon aan het werk. Mooi dat ik ’t weer kan en mag doen!

Advertenties

Een gedachte over “Sterfgevallen

  1. Dat klinks alsof u er zin in hebt, om dat geld uit te geven… 🙂 Erg mooi om daar zo’n goed doel voor te hebben! En mooi om te lezen hoe welkom u daar bent met al uw ervaring! Succes met alles!
    Groetjes Betteco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s