Diamant weg

Vanmiddag om half één was het zover. De container met onze spullen schoof ons hofje uit. On the move naar Rotterdam, Durban en Pretoria.

P1010239_3

P1010165

Gistermorgen om half negen waren ze begonnen. Vier vaardige verhuizers die in hoog tempo al onze spullen van vorm deden veranderen. “Kijk eens, is dat niet …?

Gistermiddag even een extra klus. De piano naar Minze op de Bachweg 16E. Vier hoog zonder lift. Maar dit zijn echt TOP movers!

P1010186

Ook vanmorgen keken wij onze ogen uit. Zonder ongelukken alles ingeladen. Wij hopen het over een maand uit te pakken in Môregloed. – Sjoe, dat is weg. Nu wij nog.

P1010222

Advertenties

4 gedachtes over “Diamant weg

 1. Beste Tjeerd en Mieke,

  met jullie zijn we geweldig dankbaar dat de HEER voor jullie toch de deur naar Zuid-Afrika opnegezet heeft. En alle gebeden m.b.t. je gezondheid, Tjeerd, verhoord heeft.
  Veel vreugde toegewenst in het weerzien van vele bekenden straks, en van dat fantastische land. En vooral ook veel zegen toegewenst op jullie belangrijke werk daar. Al is het misschien eerst maar voor 35%.
  Er is even sprake van geweest dat wij elkaar nota bene in Zuid-Afrika weer zouden tegenkomen, werkzaam in hetzelfde kerkverband: Bethal deed een verzoek aan ons om een paar maanden hulpdiensten te komen verrichten. Maar ik sta nu eerst in de wachtstand, omdat ze vervolgens besloten hebben aan de gemeente voor te stellen Hannes Breijtenbach te beroepen. Betere oplossing natuurlijk! Al vinden wij het wel jammer voor onszelf.
  Tenslotte: het deed me goed, Tjeerd, dat je me nog niet vergeten bent en dat ik een oude Afrikaanse preek van me mocht terugvinden in jouw preek van Goede Vrijdag. Er zijn daar in Pretoria destijds hechte banden gelegd.

  Hartelijke groeten, ook van Truus,

  Ferdinand

 2. Tjeerd en Mieke,

  Ook vanuit Hoogeveen wensen we jullie Gods Zegen toe. Allereerst voor de reis, maar ook bij het werk dat wacht. Vertrouw op God, jullie Zender, als de Here het huis niet bouwt, tevergeeft zwoegen de bouwlieden daaraan. Psalm 127. Wat een rust, dat je in die zekerheid het werk mag doen.

  Roel en Ina

 3. Nog een paar nachten en dan gaan jullie toch echt. Ik wens jullie nogmaals een goede reis en een goed verblijf in ZA en de zegen van de Here op jullie werk. Weet dat ik blijf bidden voor jullie en voor de kinderen, hier of in Brisbane. Groeten uit Soest.
  [we mailen weer]
  Jannie

 4. broer en zus:
  origineel zijn wij niet maar de woorden uit jullie advertentie zeggen ons ook genoeg!!!!!!!!Ga met God
  God is groot!
  Onze Vader heeft de weg vrij gemaakt. We mogen
  dinsdag 8 april naar Pretoria (Zuid-Afrika)
  vertrekken. Na ziekte kwam er genezing. We
  willen iedereen hartelijk bedanken voor alle
  gebeden en verder meeleven.
  xe2x80x9cLaat zuid en noord nu zijn verblijd, Hem prijzen
  west en oost. Aan Christus hoort de wereld wijd,
  in Hem is zij vertroost.xe2x80x9d

  Eltje en Hennie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s