Beweging in een bolwerk

Een interessante nieuwe website: ICF Amersfoort. ICF staat voor International Christian Fellowship.

Icf_rotterdam_1 Een interessante ontwikkeling. Gereformeerde kerken in Amersfoort – CGK en GKV – willen er een internationale gemeente stichten. De naam ICF geeft aan dat er een relatie ligt met het werk van onder andere Theo Visser in Rotterdam.

Amersfoort goes international. Wat een droom voor de keistad:

To grow in being a dynamic, international Christian community that invites new generations into the presence of the living God, and where by the power of His grace in Christ their lives can be renewed and healed. A community that attracts people to Christ, draws them deeply into discipleship and equips them to serve God in the world.

Op dit moment werken CGK en GKV langs twee lijnen: 1. het versterken en uitbouwen van de gereformeerde initiatieven onder moslims 2. het stichten van een Engelstalige, internationale gemeente. Twee teams zijn hiermee aan het werk.

278pxonze_lieve_vrouwentoren_2

Ik ben blij met deze beweging in het bolwerk. Vanaf m’n intrede in juli 2000 ben ik geraakt door de woorden van de Heer in Handelingen 18: Ik heb veel volk in deze stad (18:10, vertaling 1951). Ik heb in de Martuskerk en daarbuiten geprobeerd om die visie over te brengen. Visie = kijken. Hoe kijkt God naar Amersfoort? Hoe kijken wij naar deze stad en haar mensen?Ga_logo_1

Ik blijf danken en bidden voor passie en compassie in gereformeerd Amersfoort. Moge God het ICF werk zegenen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s